Gespot in de rubriek 'Happy Endings' van Charliemag.be

Blog overzicht

Fontaine de Jouvence Speeltje


"Enkele weken geleden kocht ik een heel speciaal speeltje op een Uppderdare party van Upper at home. Upperlady Kelly stelde het speeltje voor als HET genotsmiddel. Ze beweerde dat dit speeltje 98/100 vrouwen binnen de minuut kon laten klaarkomen. Ook mensen die niet/moeilijk kunnen klaarkomen. Aangezien ik nog nooit ben klaargekomen wou ik dit toch graag proberen. Het speeltje was prijzig maar eenmaal betaald kon ik alleen maar wachten tot ik het speeltje zou hebben.

Het pakketje kwam aan en ik heb me comfortabel op bed geplaatst met muziek op de achtergrond. Er is een gaatje in het speeltje dat je op je clitoris moet plaatsen. Die blaast en zuigt. Het was even zoeken naar het juiste plaatsje. Maar opeens voelde ik een gevoel die diep van binnen kwam. Het was een kriebel. Ik kreeg het warm en voelde precies mijn hart kloppen daar beneden. 

Ik kwam voor de eerste keer klaar.

Direct probeerde ik het nog een keer. Ik was nog gevoeliger en het gevoel kwam sneller en het was nog lekkerder. Ik heb toen voor het eerst het gevoel van een orgasme beleeft. Sindsdien ligt mijn favoriet op mijn nachtkastje. Iedere avond opnieuw gebruik ik dit speeltje. En iedere avond geniet ik van het gevoel. Meerdere keren zelfs.

Dus nu kan ik eindelijk meepraten over een Happy Ending!"

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be