SPLISH SPLASH: Onze TOP 5 waterproof speeltjes

Blog overzicht

Na een warme dag snakken we allemaal wel naar een verfrissende douche. En wat is er leuker dan dit te koppelen aan een date met je favoriete waterproof speeltje? Hierbij vinden jullie een greep uit ons ‘waterproof’ assortiment!

Coeur d’Amour: De Cœur d’Amour van NoireFontaine is een heerlijk eenvoudig en speels massagetoestel om samen van te genieten. Zijn discrete vorm en elegant bloemenmotief maken van de Cœur d’Amour een sprekend geschenkidee.
Laat het hartje oplichten en creëer een spannende sfeer terwijl je samen geniet van een heet bad of het comfort van een zacht bed. De hartvorm zorgt ervoor dat je zowel de meest intieme plekjes als het gehele lichaam kan verwennen.

Kratos 2: Door zijn ergonomisch ontwerp is deze staafvibrator uitermate geschikt voor de stimulatie van de G-spot. Kratos 2 beschikt over een gebruiksvriendelijke 1-knops interface waarmee u de 7 unieke vibratie patronen kan ontdekken. Kratos is gemaakt uit premium siliconen en ABS, is waterproof en oplaadbaar via USB. Zijn speelse vorm zorgt voor een streling van het oog. De Kratos 2 is nu nog krachtiger en stiller!

Copain Coquin: De grote broer van de schattige Lapin Coquin, is een oplaadbare duo vibrator. Hij is zeer flexibel, gebruiksvriendelijk en fluisterstil. De verschillende trillingen kun je kiezen door op zijn oogjes te drukken. Elke oogje afzonderlijk bedient een motor, één voor de G-spot en voor de clitoris, telkens met 7 verschillende vibraties. Ook zijn er 7 verschillende gezichtsuitdrukkingen die hem super sympathiek maken. Waterproof en in een luxe doos verpakt met een USB-oplader.

Phenomena 2: Door zijn ergonomisch ontwerp is deze staafvibrator met 2 motoren uitermate geschikt voor de stimulatie van de G-spot en de clitoris. De Phenomena 2 beschikt over een gebruiksvriendelijke 2-knops interface waarmee u de 7 unieke vibratie patronen kan ontdekken en is nu nog gemakkelijker te bedienen. Daarnaast zorgt zijn speelse vorm voor een streling van het oog. Wordt geleverd in een luxe doos, inclusief lader.

Aura: Dit verwenartikel voor koppels is ideaal om samen te genieten. De Aura past zich met gemak aan alle afmetingen aan door het veilig, zacht en zeer flexibel materiaal. Aura wordt geleverd is een doos inclusief lader en opbergzakje. ​Een absolute aanrader met 7 unieke vibratie patronen.

Meer van dat? Bekijk onze andere waterproof speeltjes HIER!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be