Je weet het wel, maar het voelt anders - Singles

Blog overzicht

Ieder nadeel heeft zijn voordeel… of ieder voordeel heeft zijn nadeel…

Whatever!

Soms is single zijn een zaligheid… gaan en staan waar je wil, geen compromissen sluiten, jezelf niet voorbij lopen voor een kruimeltje liefde en nog meer van dat. Het kan een periode zijn waarin je zoveel kracht uit jezelf kan putten en je bergen kan verzetten.

En toch kan het soms zo over je heen komen en zie je alleen maar koppels om je heen. ’s Avonds in de zetel wanneer je je alleen voelt, ben je ervan overtuigd dat er alleen maar happy couples in die andere huizen zitten. Ja natuurlijk, je kan hierin wel rationeel zijn en WETEN dat dat niet zo is. Toch VOELT het beklemmend en pijnlijk.

De kracht die je gisteren nog voelde, is als een bulldozer omver gereden door een overweldigend gevoel van eenzaamheid.

Wees gerust, je bent niet alleen, je gevoel is herkenbaar door velen. Dat WEET je ook. Alleen, het is er nu even en je VOELT je alleen. Of DENK je je alleen? Onderschat de impact van je gedachten niet op je gevoel. Door sombere gedachten, kan je je somber gaan voelen.

Hoe zou het zijn om je denk-focus te verleggen en te denken aan iets waar je blij van wordt? Welk effect heeft dit op hoe je je voelt?

Leg jezelf geen druk op én veroordeel jezelf niet omdat je je zo voelt, omdat je single bent, omdat je geen zin hebt in die blije gedachten… (ook herkenbaar!).

Dit gevoel is er nu ook. En je hoeft nu ook niets te doen, niets te denken. Maar wij zeggen het je met volle overtuiging: dit gaat ook voorbij.

We feel you.

Morgen (of misschien zelfs straks) voel je opnieuw je eigen kracht en blaak je weer van zelfvertrouwen.

En… the best thing you can wear, is self confidence <3

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be