Hoe kies ik mijn (eerste) vibrator? Waar te beginnen?

Blog overzicht

Een ware luxe dat er zoveel verschillende speeltjes zijn waar jij heerlijke momenten mee kan beleven. Maar in de veelheid van trillend plezier kan het moeilijk kiezen zijn. Want je bent niet alleen als je je de vraag stelt ‘maar waar begin ik?’
 


Wanneer je als klant binnen aanwezig bent op een Upper at home avondje, lichten we heel graag de verschillende soorten stimulaties toe. We nemen je mee in ons kleurrijk en divers aanbod.

En dat doen we gewoon ook even via deze weg, online. Welkom!

Er zijn verschillende soorten stimulaties:
Lees even met ons mee en ontdek waar jouw aandacht blijft hangen en je een nieuwsgierigheid voelt opkomen om deze vorm van stimulatie te ontdekken.

  • Clitorale stimulatie: het genotsplekje bij uitstek van menig vrouw! 70% van de vrouwen heeft voornamelijk een orgasme door de clitoris te stimuleren. Speeltjes zoals de Lapin Coquin zijn specifiek ontworpen om je clitoris en intieme lippen te stimuleren. De clitoris loopt immers door onder de intieme lippen en dan is het heerlijk om met de oortjes van bijvoorbeeld deze Lapin te stimuleren. Sommige speeltjes hebben een vrij intense trilling zoals de Ultra Bullet (link) en andere speeltjes starten met een fijnere trilling zoals de Lapin Coquin. Bij beide kan je telkens variëren van intensiteit of vibratiemodus.  

De Lapin Coquin is er voor jou in verschillende kleuren! 

Ook deze subtiele Unicorn stimuleert met zijn flexibele kopje op een fijne manier clitoris en intieme lippen

  • Clitorale stimulatie met luchtgolven: dé unieke sensatie die een absolute topper is bij het merendeel van de vrouwen. Dit soort speeltje bootst het effect van zuigen en blazen na. Je plaatst dit speeltje op je clitoris en meteen ervaar je een sensatie die je helemaal in the mood brengt. Waarom de Fontaine de Jouvence ook zo populair is, is omwille van het feit dat 99% van de vrouwen er ook vrij snel een orgasme mee bereiken. En zoals we allemaal wel weten, een orgasme kan zo ontladend zijn en dan is het heerlijk wanneer het ook eens snel kan gaan!

Je vindt de Fontaine de Jouvence in verschillende uitvoeringen hier  

  • Vaginale stimulatie: het kan absoluut genieten zijn om het gevoel van penetratie te ervaren. De in- en uitbeweging van een vibrator brengt ons in een heerijke vibe van overgave aan het genot. De trillingen van dergelijk speeltje zorgen voor een fijne sensatie aan de ingang van de vagina. Naargelang je zelf wenst, kan je het speeltje diep of minder diep in de vagina inbrengen. Jouw genot is hierin de beste leidraad.

De Amy en Kratos zijn in deze stimulatie veel gekochte speeltjes.

  • Clitorale en vaginale stimulatie: het kan én mag ook beiden uiteraard! Met een duo-vibrator ervaar je zowel stimulatie van trillingen op je clitoris, intieme lippen en aan/in je vagina. Tweemaal plezier. Maar evengoed zijn er speeltjes waarmee je kan switchen van stimulatie: met deze Copain Coquin kan je het clitorale gedeelte en het vaginale gedeelte apart bedienen. Even wat zachtere of geen trillingen op de intieme lippen en clitoris, dat kan, terwijl je je vagina wel kan blijven trillend verwennen. Andersom kan evengoed. En ook weer hier kan je beide plekken tegelijk stimuleren.  
  • G-spot stimulatie: over het ‘wel of niet bestaan’ van de G-spot lees je hier meer. Waar het vooral over gaat, is dat er een absoluut genotsgevoel kan ontstaan wanneer de vagina op 3 – 5 cm inwendig langs de buikwand wordt gestimuleerd. Er zijn speeltjes die hiertoe speciaal zijn ontworpen zoals deze Phenomena en Trysta. Hun design richt zich op deze genotsplek.
  • Clitorale, vaginale én G-spotstimulatie: dat kan én mag evengoed! De Symphonie is hiertoe het ideale speeltje. Haar ergonomische design met drie motortjes richt zich op de G-spot, trilt aan de ingang van de vagina en stimuleert de clitoris en intieme lippen. Als een prachtige symfonie kan je hiermee opnieuw variëren in intensiteiten, trillingen… de ultieme overgave van jouw intieme zone aan dit speeltje.

En dan rijst mogelijk een andere vraag: hoe groot wil ik graag dat mijn vibrator is?
 

Er bestaat niet zoiets als ‘een beginnersmodelletje’. In de beschrijving van de verschillende soorten stimulaties hierboven hebben we ook meteen de ‘most wanted’ als eerste speeltje beschreven. Maar denk niet dat je keuze hiertoe is beperkt! Hou jij van groot, dan ga je voor groot! Hou jij van krachtige stoten, dan ga je voor krachtige stoten! Je vindt hier een aantal grotere en krachtigere modellen.

Hoe dan ook: bij product specificaties vind je het aantal verschillende vibratiemodi. Daarop lees je ook of het speeltje splash- of waterproof is.

Tip bij gebruik!

Wanneer je glijmiddel gebruikt met een vibrator raden we je glijmiddel op waterbasis aan. Glijmiddel op siliconenbasis kan de siliconen van het speeltje mogelijks aantasten wanneer het na gebruik niet meteen wordt gereinigd.

Het reinigen van je speeltje is essentieel voor een optimale hygiëne van je speeltje en dus zo ook van je intieme zone! Safety First is speciaal ontworpen om speeltjes te reinigen. Deze reinigende scrub zorgt voor een diepe reiniging waardoor je verzekerd bent van deze zo belangrijke intieme hygiëne!

Heb je na het lezen van deze info nog vragen? Voel je vrij ons ze te stellen via messenger, onze chatbox op deze website of info@upperathome.com

 

Wil je graag als koppel een speeltje ontdekken? Hou onze blog in de gaten, lees op de volgende blog de beste verkochte koppelspeeltjes en vooral… waarom!
 

Side note: vibrators linken we snel aan ‘stimuleren van de intieme zone’. Tegelijk zijn de trillingen van deze speeltjes ook verzachtend en ontspannend voor je hele lichaam. Het opbouwen van plezier en spanning is belangrijk. Geniet van de trillingen van een speeltje over je hele lichaam, laat het langzaam jouw meest intieme plekjes ontdekken en gun jezelf het mooiste wat er is: jouw genot!

 

Hier lees je meer over hoe trillingen gezond zijn voor je hele lichaam en je geluk op die manier bevorderen!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be