Boules ArdentesĀ®

Blog overzicht

Wat zijn Boules Ardentes?

Boules ArdentesĀ® zijn een hulpmiddel bij het verstevigen van de bekkenbodemspieren. De balletjes kunnen tijdens dagelijkse activiteiten gedragen worden en ze bieden een effectieve, comfortabele en eenvoudige workout voor vrouwen van alle leeftijden.

Functie van de bekkenbodem

De bekkenbodemspieren zorgen voor de controle over de blaas en de darmen en voor de ondersteuning van de organen in de onderbuik (baarmoeder, darm, blaas). Stevige bekkenbodemspieren kunnen bijdragen tot een makkelijkere bevalling en betekenen tevens een sneller herstel na de bevalling. Door regelmatig oefeningen te doen, krijg je meer controle over deze spieren, bovendien kan dit tot meer regelmatige en intense orgasmes leiden. Een goede conditie van de bekkenbodemspieren zorgt ervoor dat je je zowel fysiek als mentaal beter in je vel voelt.

Voordelen voor de gezondheid

  • Versterken van de kracht en steun van de bekkenbodemspieren
  • Het behouden van de controle over de blaas en de darmen
  • Sterkere bekkenbodemspieren kunnen bijdragen tot een intenser orgasme en meer natuurlijke vochtaanmaak, ook in de overgang
  • Het risico van verzakking (prolapsus) verminderen


Voordelen van Boules Ardentes

  1. Verschillende maten en gewichten op maat van  ieders lichaam.
  2. Elk pakket bevat twee sleeves (enkel en dubbel) en balletjes in verschillende gewichten. Dit geeft je de mogelijkheid om geleidelijk op te bouwen.
  3. Het zachte materiaal (100% body-safe silicone + ABS) zorgt er voor dat de 'Boules Ardentes' aangenaam aanvoelen en dat ze makkelijk te reinigen zijn. Bovendien zorgt het materiaal er voor dat de gewichtjes die in de balletjes zitten geen lawaai maken.

Raadpleeg steeds uw arts voor u Boules Ardentes tijdens de zwangerschap of in het vroege herstelstadium net na de bevalling wenst te gebruiken.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be