Women's most wanted

NoireFontaine - Promopakket
  • Standaard
109,00
Discrete shipment & packaging
Your passion is our passion
100% secure payment

Description

Women's most wanted …
 
Omdat het soms ook fijn is dat het snel kan gaan!
In momenten of periodes van stress kan een orgasme ontladend zijn. We're all-in this together… Deze Corona-periode weegt op ons allemaal en zorgt voor veel stress, die je bewust of onbewust ervaart.
Ons gelukshormoon 'oxytocine' schiet tijdens het orgasme de hoogte in en we kunnen even de spanning lossen die we hebben opgebouwd. Heerlijk!
Het is heerlijk wanneer we snel of gemakkelijker dat genotsgevoel kunnen ervaren. Een speciaal daartoe ontworpen speeltje is 'De Fontaine De Jouvence'. De Jouvence werkt op basis van luchtgolven en imiteert het effect van blazen en zuigen. Wanneer je dit speeltje op je clitoris plaatst, ervaar je meteen een unieke sensatie van opwinding en genot. Bovendien… 99% orgasmegarantie… say no more ??.
 
Of toch nog zelfs dat tikkeltje meer: om nog wat extra prikkeling en zinderin(g) te ervaren, gebruik je Menthe Sensuelle. Deze stimulerende crème op waterbasis is uitermate geschikt om te masseren op de intieme delen. Door de heerlijke prikkeling die je voelt, verlang je nog meer naar de stimulaties van de Fontaine de Jouvence. Je kan deze crème gebruiken voor haar en voor hem én de crème is likbaar.
 
Met de stimulerende bad- en douchegel verrijkt met munt en vitamine E (gekend als 'de sensuele vitamine') creëer je een heerlijk wellness-effect in jouw badkamer. Het zet al je zintuigen open… Ideaal om ook voluit te genieten van het trillend plezier van de Fontaine de Jouvence…
 
Inhoud:
 
* Fontaine de Jouvence 2 Violet
* Crème d'amour Sensuelle menthe 50 ml
* Bain d'amour 100 ml
 

 

Bet you like this too?

Copain Coquin
Topper

Copain Coquin

Lapin Coquin's big brother

99,00
© 2021 Upper at home - All rights reserved Webdesign thinline.be