Waarom een vibrator je geluk bevordert?!

Blog overzicht

Ken je het helende effect van trillingen…
Ofwel… de helende werking van… een vibrator? 

Seriously! 
Wist je dat trillingen het gelukshormoon ‘oxytocine’ opwekken? 
Wanneer mensen bijvoorbeeld te kampen hebben met chronische stress of veel spanning ervaren, heeft dit een invloed op het produceren van oxytocine, het gelukshormoon. Trillingen (van bijvoorbeeld muziek, zang, maar ook al de trillende artikelen die je bij Upper at home vindt!) verhogen de productie van oxytocine. Hierdoor voelen mensen zich beter en treedt er ontspanning en verzachting op.
 
Voel je je wat down of niet helemaal in je haak? Omgeef jezelf met trillingen… muziek, dans, maar ook een speeltje in je hand, over je lichaam laten trillen… works as well! Uiteraard dienen het wel trillingen te zijn die je als aangenaam ervaart. Heavy metal (voor wie er niet zo’n fan van is) of – voor jou – te intense trillingen kunnen net nog meer spanning of stress veroorzaken. 
 
Bovendien! Je hebt oxytocine nodig om tot een orgasme te komen. Hoe beter je lichaam leert genieten van trillingen en ritme, hoe intenser het orgasme! 
For real! Wat een wondermooi iets hé zo’n mensenlichaam. 

En de resultaten zijn er… 
Laatst kregen we een foto doorgestuurd van een oudere dame die gedeeltelijk is verlamd geraakt door een beroerte. Door regelmatig met onze Lapin Coquin over het verlamde gedeelte van haar lichaam te bewegen, begon ze opnieuw subtiel aanrakingen in het verlamde deel gewaar te worden. 
Waw, dit verwarmt ons <3 en bevestigt hoe ons hele lichaam baat heeft bij en kan genieten van trillingen.

Beeld je in: heerlijke muziek, warmte van een nazomerzon (of binnenkort wat kaarsen) en de Lapin Coquin die je doet (t)rillen van plezier… 
Een heuse oxytocine-bom! 

Wil je hier graag meer over te weten komen?
Je vindt bij ons veel trillend plezier, maar ook kennis en deskundigheid waarmee we graag antwoord bieden op je vragen!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be