Al 15 jaar trillen & blozen op Upperdare party’s

Blog overzicht

Ooit in het ‘Mad Men’ tijdperk was het als zedige huisvrouw bon ton om Tupperware party’s te organiseren voor vriendinnen. Er kwam een welingelichte consulente over de vloer en de gastvrouw kreeg als dank een luchtdichte doos terwijl de vriendinnen voor honderden euro’s aan plastic huishoudspullen kochten. In tijden van ‘50 tinten grijs’ en ‘Sex in the city’ bestaat dit prachtige fenomeen nog steeds, maar dan ook wel een tikkeltje anders met zinnenprikkelende, erotische attributen… De speelse upperdare® party’s worden begeleid door enthousiaste Upperladies die de weg wijzen naar meer genot! Upper at home viert dit jaar haar 15e verjaardag. Tijd voor een feestje!

LET'S TALK ABOUT SEX!

Upper at home staat al 15 jaar lang voor de beste zinnenprikkelende thuisparty’s voor vrouwen (maar mannen zijn ook welkom). Sex is tegenwoordig makkelijker bespreekbaar, zeker als vrouwen onder elkaar. Gelukkig maar, want dat levert vaak hilarische momenten op tijdens de geweldige upperdare® party’s. Met de Upperladies, goed opgeleide erotische consulentes, kunnen de thuisfeestjes niet meer stuk. Ze stellen de gasten op hun gemak met humor, praten makkelijk over seks maar nooit op een ordinaire manier en passen zich aan aan elk gezelschap. Voor elke vraag hebben zij het gepaste product of antwoord! Op een erotische homeparty kom je samen met je vriendinnen alles te weten over de nieuwste erotische artikelen: van mysterieuze vibrators met tot de verbeelding sprekende namen tot prikkelende massageolie; over spannende zweepjes tot grappige gadgets en sexy lingerie. Je kan de artikelen aanraken, ruiken en een aantal producten kan je zelfs proeven. Meer dan 500.000 vrouwen kochten er enthousiast hun eerste vibrator of ander erotisch gadget, want er is voor elk wat wils. Het accent ligt op plezier op de avond zelf en… het plezier dat je er achteraf nog lang aan beleeft!

15 JAAR UPPER AT HOME

15 jaar al is Upper at home de onbetwiste nummer één in de organisatie van thuisparty’s met erotische artikelen en heeft ze ruim 500.000 tevreden klanten. Openheid, kwaliteit, veiligheid, eerlijke communicatie en service zorgen voor het succes van de formule.
Met meer dan 500 consulentes tot nu, de goed opgeleide Upperladies, verzorgt Upper at home maandelijks honderden upperdare® party’s in Vlaanderen en ver daarbuiten. De dames zijn gepassioneerd, enthousiast, discreet, professioneel en krijgen zeer regelmatig bijscholing en begeleiding. Professioneel omringt de organisatie zich met dokters, gynaecologen, relatietherapeuten, psychologen en andere specialisten. Komt er een specifieke vraag tijdens een thuisparty die gespecialiseerde hulp vereist, dan verwijst de consulente

VAN SEXSHOPS NAAR PRIKKELSHOPS

De tijden van de groezelige, geheime sexshops in een achterafstraatje liggen ver achter ons. Upper at home werkt samen met kwalitatieve producten van o.a. de winkels Tutti Passi. De winkels en webshops zijn laagdrempelig en verkopen kwalitatieve merken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verhogen van het plezier en genot staan voorop.

TOPPRODUCTEN OP DE PARTY'S EN DE WEBSHOP

Vibrator Fontaine de Jouvence van NoireFontaine. Zeg niet zomaar vibrator tegen deze vibrator. Met dit attribuut krijg je 99% orgasme garantie. De clitoris wordt gestimuleerd zonder rechtstreekse aanraking of vibraties, het toestel werkt namelijk op een soort blaas -en zuigkracht. Dit vermijdt over-stimulatie van de clitoris en leidt tot meer intense orgasmes. De Jouvence kan samen met je partner of alleen gebruikt worden.

Coeur d’Amour van NoireFontaine. De Coeur d’Amour van NoireFontaine is een eenvoudig en speels hartvormig massage apparaatje om samen of alleen te gebruiken. De fluisterstille maar verrassend krachtige motor brengt je zo naar een hoogtepunt. De hartvorm zorgt ervoor dat je zowel de meest intieme plekjes als het hele lichaam kan masseren. Kan ook mee in bad.

Peau Parfait, Fluide d’Amour, Sensuelle menthe van NoireFontaine.
De gecertifieerde glijmiddelen of prikkelende muntcrème zorgen voor veel gegiechel tijdens de thuisparty’s.

Overige populaire merken zijn: Zalo, Bijoux Indiscrets, Svakom, Graine de Plaisir, Obsessive etc.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele promotie of aankondiging.

© 2024 Upper at home - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be